- Autor: bednroovam
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa | 100 |
| Voda | 500 |
| Celer - bulva | 50 |
| Cibule | 50 |
| Červená řepa | 100 |
| Fazolky | 20 |
| Mrkev | 100 |
| Paprika červená | 50 |
| Rajčata | 100 |
| Zelí bílé hlávkové | 100 |
| Brambory rané | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1637 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 819 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 29.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






